Bu Kullanım Koşulları (“Koşullar”), [Transfer Grup App] (“Şirket”, “biz” veya “bizim”) tarafından işletilen [Transfer Grup App] (“Uygulama”) için geçerlidir.

Lütfen bu Koşulları dikkatlice okuyunuz. Uygulamayı kullanarak, bu Koşulları kabul etmiş sayılırsınız. Eğer bu Koşulları kabul etmiyorsanız, Uygulamayı kullanmayınız.

1. Kullanım Lisansı

a. Şirket, size kişisel, devredilemez, münhasır olmayan, geri alınabilir ve sınırlı bir lisans verir; Uygulamayı yalnızca kişisel kullanımınız için kullanmanızı sağlar.

b. Bu lisansın şartlarına uymak şartıyla, Uygulamayı bir mobil cihazınıza indirebilir, kurabilir ve kullanabilirsiniz.

2. Kısıtlamalar

a. Bu lisans, aşağıdaki hususlar dahil olmak üzere, Uygulamanın kopyalanması veya değiştirilmesine izin vermez:

i. Uygulamanın kullanım hakkının başka bir kişiye devri;

ii. Uygulamanın tersine mühendislik, ters montaj, dekompilasyon veya başka bir şekilde kaynak kodunun ortaya çıkarılması;

iii. Uygulamanın herhangi bir parçasının değiştirilmesi veya kaldırılması.

b. Bu Kullanım Koşullarında açıkça belirtilmedikçe, Şirket’in Uygulama üzerindeki fikri mülkiyet hakları saklıdır.

3. Sona Erme

Müşteri, Transfer Grup App üyeliğini istediği anda sebep göstermeksizin, aşağıdaki yollarla iptal edebilir; 3.1.1 Uygulama üzerinde Hesabım -> Profil Bilgilerimi Düzenle sayfasının en altında bulunan “Hesabımı Sil” butonu vasıtasıyla doğrudan hesabını silebilir,
3.1.2 info@transfergrup.com adresine elektronik posta göndererek, hesap silme talebini oluşturarak hesabını silebilir.

4. Gizlilik

Uygulamanın kullanımı, Şirket’in Gizlilik Politikası ile belirlenen koşullara tabidir. Lütfen Gizlilik Politikamızı dikkatlice okuyunuz.

5. Garanti Reddi

UYGULAMA “OLDUĞU GİBİ” VE “MÜMKÜN OLDUĞUNCA” TEMELİNDE SAĞLANIR. ŞİRKET, UYGULAMANIN KULLANIMI İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR GARANTİ VERMEZ, AÇIK VEYA ZIMNİ, DAHİL AMA BUNLARLA SINIRLI OLMAKSIZIN, PAZARLANABİLİRLİK, BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK VE İHLAL ETMEME GARANTİLERİNİN TÜMÜNÜ REDDEDER.

6. Sorumluluğun Sınırlandırılması

ŞİRKET, HERHANGİ BİR DOLAYLI, ÖZEL, RASTLANTI, CEZAİ VEYA DOĞRUDAN ZARARDAN SORUMLU DEĞİLDİR, BU DAHİL AMA BUNLARLA SINIRLI OLMAKSIZIN, VERİ KAYBI, KULLANIM KAYBI, KÂR KAYBI, İŞ KESİNTİSİ, İŞLETME BOZULMASI VEYA BUNLARDAN KAYNAKLANAN HERHANGİ BİR ZARAR, BİLE OLSA.

7. Kullanıcılar Arası İçerik

Uygulama, kullanıcılar arası içerik barındırabilir. Bu içerik, Şirket tarafından denetlenmemektedir ve Şirket, kullanıcılar arası içeriğin doğruluğu, güvenilirliği veya uygunluğundan sorumlu değildir.

8. Değişiklikler

Bu Koşullar, Şirket’in uygun gördüğü zamanlarda değiştirilebilir. Değişiklikler, Uygulama üzerinde yayınlanarak yürürlüğe girer. Devam eden Uygulama kullanımı, değişiklikleri kabul ettiğiniz anlamına gelir.

9. İptal

Şirket, herhangi bir zamanda, önceden haber vermeksizin bu lisansı iptal etme hakkını saklı tutar. Bu durumda, Uygulama kullanımı derhal sona erecektir.

10. Uygulanabilir Kanunlar

Bu Koşullar, Türkiye Cumhuriyeti’ndeki kanunlara tabidir ve bu kanunlara göre yorumlanmalıdır.

11. İletişim

Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. İletişim sayfası üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Bu Koşulları kabul ederek, Uygulamayı kullanmayı taahhüt etmiş olursunuz.

Son Güncellenme Tarihi: 12 Mayıs 2024